Katsaus pelaajatilanteeseen

 

Vaasan Sportin pelaajatilanne elää jatkuvasti ja tilanne on tälläkin hetkellä jatkuvassa muutoksessa. Urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kertoo joukkueen tämänhetkisestä tilanteesta seuraavaa:

Vaasan Sportin pelaajatilanne elää jatkuvasti ja tilanne on tälläkin hetkellä jatkuvassa muutoksessa. Urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kertoo joukkueen tämänhetkisestä tilanteesta seuraavaa:

Huhupuheet Kelsey Tessierin tilanteesta voidaan vahvistaa, hänelle etsitään paraikaa uutta seuraa. Vaasan omaa kasvattia Samuli Kivimäkeä odottaa leikkaus, jonka toipumisennuste selviää vasta leikkauksen jälkeen. Sportin liigapaidassa viikonloppuna debyyttinsä tehnyt Michal Kristof palaa takaisin Heinolaan Mestikseen. Antti Kangasniemen leikkauksesta toipuminen on sujunut ongelmitta ja hän pääsee jo tällä viikolla jäälle. Kangasniemi on oletettavasti pelikunnossa tammikuun alussa. Joukkueen kapteeni Miko Malkamäki toipuu Pitsiturnauksessa saadusta polvivammasta ja on pelikunnossa todennäköisesti joulukuun alussa. Pieniä vammoja ovat kokeneet myös Marko Luomala sekä Jesse Väkelä. Heidän tilannettaan seurataan kuitenkin päivä kerrallaan ja ajatuksena on, että he pääsisivät pelaamaan jo tällä viikolla.