KARNEVAALIHUMU JA SÄKENÖIVÄ KANNUSTUS VALTAAVAT VAASAN SÄHKÖ AREENAN

Kaksi ottelua yhdellä lipulla - cheerleaderit palaavat areenalle

Keskiviikkona 16.10. Vaasan Sähkö Areenalla koetaan ennennäkemätöntä karnevaalitunnelmaa, kun Sport kohtaa KooKoon osana huippusuosittua Vaasa Hockey Carneval -tapahtumaa! Tämä ilta tuo yhteen intohimoiset lätkäfanit ja Vaasan korkeakoulujen opiskelijat, jotka saapuvat tapahtumaan mukanaan runsaasti energiaa ja kannustusta.

Sport-KooKoo ottelun lisäksi Vaasa Hockey Carneval on Mighty Cocksien kauden ensimmäisen FCAA-kotipelin ympärille rakennettu värikäs spektaakkeli, joka saavuttikin viime vuonna huippu suosion! Viime kevään hopeamitalisteina Cocksit ovat entistäkin nälkäisempiä menestykseen, joten odotettavissa on intohimoista peliä, joka pitää katsojat penkkien reunalla jännityksessä. Samalla lipulla pääset katsomaan Sportin ottelun jälkeen myös tätä jännittävää FCAA-ottelua – nyt on tarjolla lätkäfanille unelmailta!

Lähes 1000 opiskelijaa on jo ostanut lippunsa, joten illasta ei varmasti tunnelmaa tai kannustusta puutu. Karnevaalitunnelmasta huolen pitää Vaasan korkeakoulujen tanssi- ja cheerjoukkue Wasa Cats. Tämä energinen joukkue nostattaa tunnelman kattoon molemmissa otteluissa! Wasa Cats on Vaasan korkeakoulujen avoimen tason harrastejoukkue, jonka missiona on tarjota opiskelijoille hauskaa, yhteisöllistä toimintaa, ja samalla edistää opiskelijoiden hyvinvointia. Heidän säkenöivä esiintymisensä tuo juhlan tuntua koko tapahtumaan ja takaa, että jokainen katsoja tempautuu mukaan otteluiden huumaan.

Tule sinäkin paikalle, ja koe jääkiekon ja opiskelijakulttuurin ilo Vaasan Sähkö Areenalla! Tätä iltaa et halua missata!