Kärkiottelu keskiviikkona Kuparisaaressa.

KÄRKIOTTELU KESKIVIIKKONA KUPARISAARESSA

 

Marraskuu alkaa lähenemään loppua ja pelit kovenemaan. Sarja lähestyy kovaa vauhtia puoliväliä ja keskiviikkona Kuparisaaressa tarjotaan todellista Mestisherkkua kun vastakkain asettuvat tutut kiistakumppanit, sarjaykkönen Sport ja kakkonen TUTO Hockey. Edessä on jälleen ns. kuuden pisteen ottelu.

Sport ja TUTO ovat kohdanneet tällä kaudella kolmesti: sarja-avauksessa Kupittaalla TUTO oli parempi maalein 5-3 ja revanssiviikonloppuna marraskuun alussa vierasjoukkueet olivat vahvoilla. Ensin TUTO kävi hakemassa rankkarivoiton Vaasasta ja heti perään Sport kuittasi vahvalla pelillään pisteet Turusta lukemin 2-3.

Näiden kahden joukkueen kohtaamisista on viime vuosina muodostunut jo klassikkokamaa. Peleissä sattuu ja tapahtuu joka kerta, taklauksia annetaan puolin ja toisin sekä pisteistä taistellaan loppuun saakka. Joukkueet kohtaavat kauden aikana peräti kahdeksan kertaa eli keskinäisillä tulee olemaan iso vaikutus myös lopullisiin sijoituksiin runkosarjassa.

Sportin viime viikko oli nousujohteinen. Kolmen pelin sarja aloitettiin kotipelillä vahvassa liidossa olevaa HCK:ta vastaan. Sport hallitsi selvästi peliä aina puoliväliin saakka, mutta kiekkoa ei saatu millään ohi HCK-vahti Aleksis Ahlqvistin. Ja sitten kävi perinteiset: kun ei itselle kelpaa niin kaveri tekee. HCK otti lopulta maukkaan 1-4 vierasvoiton. Perjantaina Sport matkasi Kouvolaan, jossa KooKoo nousi kolmannen erän kahdella pikamaalilla kahden maalin takaa tasoihin, mutta Sport ei tästä häkeltynyt vaan paineli Mika Halavan ja Lassi Kokkalan osumilla makeaan 2-4 vierasvoittoon. Lauantaina Kokkala jatkoi tehokasta peliään johdattamalla 2+2 tehoillaan Sportin jatkoaikavoittoon Peliitoista lukemin 4-5.

TUTO Hockey on pelannut hienon syksyn. Valmentaja Ismo Lehkosen johdolla Toverit pelaavat energistä kiekkoa ja ovat ilmoittautuneet vahvasti taisteluun mestaruudesta tällä kaudella niin pelillisesti kuin taustatukijoiden puolesta. Varsinkin hyökkäyskalustoltaan joukkue on sarjan ehdotonta eliittiä. Puolustus onkin se, mihin täytyy iskeä painetta jos aikaa voiton TUTOsta ottaa.

Sport lähtenee peliin lauantain vahvuudella, poissa ovat varmuudella kolmen pelin pelikieltoa kärsivä Samuli Kivimäki ja vuoden vaihteeseen sairastuvalla oleva Nico Aaltonen.

Nyt on tarjolla yleisölle todellista herkkua, tätä ei kannata missata. Kaukalossa nähdään myös maailman kovapalkkaisin mestispelaaja, lähes sadan kilon palkkapussin omaava Antti Virtanen.           

 

NYT HUUDETAAN SPORT VOITTOON!

 


 

SEURAA NÄITÄ:


SPORT #36 KOKKALA Lassi

Keskushyökkääjä Lassi Kokkala on pelannut viime peleissä todella vahvasti. Itseluottamus on huipussaan ja maaleja tulee niin viivalämärillä ylivoimalla kuin alivoimalla läpiajoista. Varsinkin viivamiehen paikka uusitussa ylivoimassa on ollut tuhoisan tehokas ja maaleja on tullut kuin liukuhihnalta. Lauantaina oli kentän kunkku Peliittoja vastaan tehoin 2+2. Pistepörssissä kultakypärä on sijalla 2 tehoin 17+13.  

 

SPORT #91 HALAVA Mika

Halava loukkaantui juuri kauden kynnyksellä ja pääsi peliin mukaan vasta loka-marraskuun vaihteessa. Pelaamattomuus on näkynyt otteissa ja varsinkin viimeistely on hakenut vielä tarkkuutta. Kouvolassa nähtiin jo viitteitä tulevasta kun mies tälläsi hirmulämärillä ylivoimalla ottelun voittomaalin. Lisää onnistumisia keskiviikkona?

 

 

TUTO #8 PULLIAINEN Tuukka

Johtaa sentterinä sarjan parasta kentällistään laidoillaan tykki Aki Keinänen ja pikakiituri Anrei Hakulinen. Erittäin taitava peluri, jolla tuntuu löytyvän aina oikea ratkaisu eri tilanteisiin. Osaa myös tarvittaessa rauhoittaa peliä ja hakea sitä kautta ratkaisuja. Mukavat 12+14 tehot alkukauteen.

 

TUTO #35 MERILÄINEN Kimmo

TUTOn nuori kakkosveskari on päässyt näyttämään osaamistaan Tommi Virtasen ollessa sivussa loukkaantumisen takia. Hyvin mies on kiekkkoja kopannut ja saanee kunnon tulikasteen keskiviikkona Red Armyn edessä.

 

 

 

Tulosta itsellesi OTTELUENNAKKO!