Kahdeksan Sport-pelaajaa edustamaan maajoukkueitaan

 

Marraskuussa viikolla 45 vietetään Euroopan kiekkosarjoissa taukoa. Tämä tauko koskettaa myös meidän kotimaista Liigaamme, sillä tämän maajoukkuetauon aikana pelataan kansainvälisiä mittelöitä miesten A-maajoukkueen lisäksi aina juniorisarjoissa asti.

 Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkue isännöi neljän maan turnausta, jossa vastaan asettuvat Ruotsin, Tshekin ja Venäjän U-20 -joukkueet. Turnausta pelataan Tampereella ja Hämeenlinnassa. Tämä marraskuun alussa järjestettävä turnaus on yksi viimeisimmistä tilaisuuksista antaa näyttöjä valitsijoille 2016 vuoden MM-kotikisoja silmällä pitäen.

Vaasan Sportin Liiga-joukkueesta A-maajoukkuekutsun ovat saaneet Mike Brennan sekä Charles Bertrand.

Vaasan Sportista U20 neljän maan turnaukseen on valittu Robin Salo (s. 1998) sekä Joel Kiviranta (s. 1996).

Suomen alle 18-vuotiaiden maajoukkue pelaa samalla viikolla Sveitsissä viiden maan turnauksessa. Tuolla vastaan luistelevat Tshekin, Sveitsin, Ruotsin ja Yhdysvaltojen U-18 -joukkueet.

Vaasan Sportin A-junioreista tähän turnaukseen Sveitsiin matkaavat seuraavat pelaajat:

Leevi Laakso (s. 1998), maalivahti
Eddie Ahlmark (s. 1998), puolustaja
Verneri Vähäkangas (s. 1998), hyökkääjä

Lisäksi A-juniorijoukkueen maalivahti, latvialainen Niklavs Rauza (s. 1999), on valittu Latvian U-18 -joukkueen maalivahtiosastolle.

- Loistava juttu että meiltä alkaa olemaan pelaajia eri maajoukkueissa. Se osoittaa, että olemme oikealla tiellä ja ennen kaikkea se on hieno palkinto sekä pelaajille että valmentajille arjen kovasta ja laadukkaasta työstä, kommentoi urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä valintoja.

Sport onnittelee maajoukkueisiin valittuja pelaajia!