Jussi Tapio tekee paluun kotkapaitaan

Vaasan Sport julkisti tänään uuden pelaajasopimuksen tutun hyökkääjän kanssa. Mestaruuskaudella 2011-12 joukkueen ykköstykki Jussi Tapio palaa Sportiin aluksi kuuden ottelun sopimuksella.

Tapio aloitti kautensa Ruotsin Allsvenskanin Asplövenissa, josta tie vei kahdeksan ottelun ajaksi Tanskaan ja Odenseen. Peliaika oli kortilla sielläkin ja lopulta vapailla markkinoilla oleva pelaaja löysi tuttuun seuraan.

- Meillä on pientä hyökkääjävajetta ja sitä kautta Tapion signaaminen tuli ajankohtaisesti. Sopimus on alkuun kuuden ottelun mittainen ja samalla  Jussi saa hyvän mahdollisuuden vakuuttaa meidät loppukautta ajatellen, kertoo urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä.

Tapio itse tulee mukaan tavoitteenaan myös päättää kausi Vaasassa. Viime visiitti päättyi hienosti mestaruuteen ja 55 ottelussa mies iski mukavat 27+37 tehot.

- Erittäin hieno tulla takaisin ”kotiin”. Tätä on odotettu kovasti ja lauantaina vihdoin saan pukea tutun kotkapaidan päälle. Tarkoitus on saada myös loppukauden kattava sopimus, kertoo nykyisin Vaasassa asuva Tapio.

Miehen alkukausi on ollut repaleinen ja pelejä on vasta pieni määrä alla.

- Pelituntuma on kohtalainen, mutta peli-intoa on sitten sitäkin enemmän. Odotan jo innolla viikonlopun peliä, päättää Tapio.

 

 

 

                                                                 Jussi Tapio tekee paluun kotkapaitaan

 

 

 

 

Teksti: Taneli Jokela / Vaasan Sport MediaTeam

Kuvat: Harri Bragge / Vaasan Sport MediaTeam