Jobio jatkaa Sportin pääyhteistyökumppanina

 

Jobion Heikki Tyrväinen odottaa Liigakaudelta ja yhteistyöltä paljon.

 

Valtakunnallinen Jobio Henkilöstöpalvelut jatkaa yhtenä Sportin pääyhteistyökumppanina myös Liigassa. Jobio näkyy tutulla paikallaan pelipaidassa ainakin kaksi seuraavaa kautta. Yhteistyössä ei kuitenkaan ole kyse pelkästään logosta pelipaidassa, se on paljon muutakin.

Jobio Henkilöstöpalvelut on vuonna 2003 perustettu, valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys. Jobiolla on toimipisteet Vaasassa, Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Salossa.  Jobio tarjoaa palveluita henkilöstönvuokrauksen ja rekrytoinnin saralla. Jobion päätoimialoja ovat rakennus- ja metalliteollisuus sekä logistiikka-ala ja suunnittelupalvelut.

Jobio Henkilöstöpalveluiden ja Sportin yhteinen taival on mielenkiintoinen kasvutarina. Ennen tulevaa Liigakautta osapuolet ovat tehneet yhteistyötä kolme kautta, jona aikana molemmat ovat menneet tahoillaan isoja askeleita eteenpäin.

- Olemme tavallaan Sportin kanssa kasvettu yhdessä näiden vuosien aikana. Me olemme nousseet yli 10 miljoonan euron liikevaihtoa tekeväksi valtakunnalliseksi toimijaksi ja samalla Sport on raivannut tiensä Liigaan, kertoo yrityksen perustajiin kuuluva Heikki Tyrväinen.

Nyt solmitulla sopimuksella Jobio näkyy tutulla paikallaan Sportin jokaisen pelipaidan selkäpuolella pelinumeron yläpuolella.

- Kahden vuoden sopimuksella haemme jatkuvuutta, halusimme myös ehdottomasti tutun mainospaikan jokaisessa pelipaidassa. Liiganousu tuo myös meille erittäin paljon uusia mahdollisuuksia valtakunnallisesti.

 

Esillä myös muilla Liigapaikkakunnilla

Jobiolla on tänä päivänä neljä toimipistettä. Näitä kaikkia paikkakuntia yhdistää myös yksi yhteinen tekijä: Liigakiekkoilu. Nyt Sportin nousun myötä yhteistyön media-arvo kasvaa huomattavasti.

- Toki yksi kriteeri Sportin kanssa yhteistyössä on sen vahva imago ja tunnettavuus paikallisesti, mutta tänä päivänä meitä kiinnostaa vahvasti myös valtakunnallinen näkyvyys, jota jääkiekon Liiga tarjoaa urheilupuolella ehdottomasti eniten Suomessa.

Jobio tullaan näkemään asiakkaineen ja yhteistyökumppaneineen myös vierasotteluissa.

- Olemme jo suunnitelleen asiakastilaisuuksia niin Tampereelle, Helsinkiin kuin Turkuunkin tulevan kauden aikana. Työn alla on myös Jobion sekä Sportin yhteisiä markkinointimateriaaleja noihin tapahtumiin eli varmasti sekä kotkalogo että Jobio tulee näkymään hyvin noissa halleissa, kertoo Tyrväinen.

Myös kiekkoa seuraavat ihmiset sopivat ikänsä puolesta Jobion haarukkaan.

- Tarjoamme osaavia ja ammattitaitoisia työntekijöitä monille eri aloille. Lisäksi toki haemme koko ajan uusia osaajia listoillemme ja Liiganäkyvyys nostaa myös tunnettavuuttamme työnhakijoiden keskuudessa.

 

Verkostoitumista ja aamujäitä

Tyrväinen odottaa tulevalta yhteistyöltä paljon. Yritys hakee paljon muutakin kuin pelkkää logonäkyvyyttä paidassa. Verkostoituminen on päivän sana.

-       Valtakunnallisuuden lisäksi olemme vahva paikallinen toimija. Jäähalli ja ottelutapahtumat ovat loistava paikka tavata yhteistyökumppaneita ”rennoissa merkeissä” ja samalla myös verkostoitua uusien yhteistyökumppaneiden kanssa. Odotammekin seuralta vielä tulevaisuudessa entistä enemmän yhteistyökumppaneille suunnattuja tilaisuuksia.

Vaasan toimipisteessä jääkiekko on se juttu myös vapaa-ajalla. Tyrväinen ja hänen yhtiökumppaninsa Tomi Laaksola omaavat kiekkotaustaa kuten myös kaksi muuta Vaasan toimiston työntekijää henkilöstökonsultit Mika Näsman ja Miska Vornanen. Mika ”Roope” Näsman on tuttu mies myös Sportin puolustuksesta menneiltä vuosilta. Vaasan kolmikko onkin tuttu näky keskiviikkoaamuisin pidettävässä Sportin yhteistyökumppanitreenissä.

-       Yhteistyökumppanijää on loistava juttu. Pyrimme käymään aktiivisesti keskiviikkoaamuisin pelaamassa sekä samalla tapaamassa muita seuran yhteistyökumppaneita. Työpaikkaliikuntaa parhaimmillaan, jolla on hyvä polkaista päivä käyntiin, päättää Tyrväinen.

 

Tutustu Jobion palveluihin heidän omilla nettisivuillaan osoitteessa: www.jobio.fi

 

 

Jobio näkyy peliasussa tutulla paikallaan numeron yläpuolella myös Liigakaudella 2014-15.

 

 

 

 

 

Teksti: Taneli Jokela / Harri Bragge