Ismo Aukee Hockey-Team Vaasan Sport Oy:n uusi puheenjohtaja

Hockey-Team Vaasan Sport Oy:n perjantaina pitämässä järjestäytymiskokouksessa valittiin osakeyhtiölle uusi hallituksen puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja

Pitkäaikaisen puheenjohtajan Heikki Hiltusen seuraajaksi valittiin muutaman vuoden jälkeen paluun hallitukseen tehnyt Ismo Aukee. Samassa kokouksessa varapuheenjohtajaksi valittiin Anna-Kaisa Valkama.

- Itselleni Vaasan Sport on ollut aina rakas seura ja paikallisuus on minulle tärkeä asia. Huhtikuussa 2023 julkistettu Omat pojat Liigaan -strategia oli suurin syy, miksi lähdin mukaan hallitukseen ja puheenjohtajaksi. Haluan pitää huolen siitä, että tehtyä strategiaa toteutetaan suunnitelman mukaisesti. Uutena puheenjohtajana haluan varmistaa myös, että Sportia kohdellaan Liigan osakkaana samanarvoisesti kuin muita liigaseuroja, sanoo siviiliammatissaan Jukolux Oy:n toimitusjohtajana sekä sijoitusyhtiön kautta useissa hallitustoimissa mukana oleva Ismo Aukee.

Ismo Aukeen ja Anna-Kaisa Valkaman lisäksi Hockey-Team Vaasan Sport Oy:n hallitukseen kuuluvat jäseninä Martti Ehrnrooth, Vesa Hakkarainen, Mikael Hallbäck, Oskar Osala ja Tuomas Saikkonen.