Hockey-Team Vaasan Sport Oy hakee kausityöntekijöitä kaudelle 2015-16

Haluatko olla mukana luomassa mahtavaa jääkiekkokulttuuria, työskennellä opintojesi ohella ja saada työkokemusta elämääsi varten? Vai kaipaatko tekemistä vapaa-ajallesi tai eläkepäivillesi?

Sportin ottelutapahtumissa työskentelee noin 150 henkilöä erilaisissa tehtävissä, joista noin puolet ovat vapaaehtoisia. Vapaaehtoistyön merkitys on suuri, niin meille kuin työntekijälle itselleenkin. Tapahtumien järjestäminen ja mukanaolo omalla työpanoksellaan opettavat organisointikykyä ja sosiaalisia taitoja, joita tarvitset työelämässä. Lisäksi saat hienoja kokemuksia ja tapaat uusia ihmisiä. Tämä on loistava tilaisuus esimerkiksi opiskelijoille kerryttää työkokemusta, josta on tulevaisuudessa etua työn saannissa. Kauden päättyessä saat muun muassa työtodistuksen.

Olemme myös mukana järjestämässä konsertteja ja muita urheilutapahtumia jäähallissa, joten työtehtävät ovat mielenkiintoisia ja monipuolisia. Työn ohessa teemme yhdessä myös tutustumismatkoja ja yhteisiä tapaamisia, joten lähtemällä toimintaan mukaan pääset hyvään seuraan ja osaksi Sportin isoa perhettä.

Odotamme sinulta vähintään 15-vuoden ikää, oma-aloitteisuutta sekä vastuuntunnollisuutta. Pidät asiakaspalvelusta, olet sosiaalinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa vauhdikkaassa työympäristössä sekä muuttuvissa työtilanteissa. Olet iloinen, reipas ja oppimishaluinen.

Etsimme alkavalle kaudelle kausityöntekijöitä eri tehtäviin. Tehtäviin on haettavana mm. lipuntarkastajia ja -myyjiä, kioskityöntekijöitä, järjestyksen valvojia, keittiöhenkilökuntaa sekä lastenhoitajia lapsiparkkiin.

Lähetä lyhytmuotoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja työkokemuksistasi sekä toiveesi missä tehtävässä haluaisit työskennellä.

 

Hakemukset toimitetaan osoitteeseen: tea.paakkonen@vaasansport.fi

Hakemusten viimeinen jättöpäivä on 9.8.2015 klo 12.00 mennessä.

 

Yhteystiedot:

Tea Pääkkönen, p. 0409310320 (arkisin klo 11-13.00)