Härkäviikot jatkuu!

NIMIVAHVA HCK KESKIVIIKKOVIERAILULLE VAASAAN
 
Härkäviikot jatkuu. Sportilla on edessä toinen peräkkäinen kolmen ottelun viikko, jonka avaa keskiviikon kotiottelu tälle kaudelle kovasti vahvistunutta HCK:ta vastaan.
 
Sport pelaa siis tälläkin viikolla kolmesti. Keskiviikkona kohdataan HCK kotona, viikonloppu kuluu on the road, kun perjantaina kohdataan Kouvolassa KooKooo ja lauantaina Heinolassa Peliitat. Viime viikon kolmesta pelistä oli saldona mukavat kuusi pistettä ja vähintään samaa haetaan tältäkin viikolta vaikkakin edessä on ennakkoon vaikeammat koitokset.
 
Viime viikolla keskiviikkona kaatui nihkeästi JYP Akatemia kotona lukemin 2-1 ja perjantaina heikko avauserä (0-2) löi alkutahdit LeKin jatkoaikavoitolle 3-4. Sport nousi hyvällä taistelulla rinnalle ja ohikin, mutta Jere Laaksosen johtomaalin jälkeen peli lässähti ja vieraat päästettiin takaisin peliin. Lempääläläiset nappasivat lopulta kaksi pistettä Jarmo Jokilan jatkoaikamaalilla.

Lauantaina oli edessä todellinen mittari, kun raskas viikko päätettiin Jukureiden vieraana Mikkelissä. Perjantaina levännyt Jukurit karkasi toisen erän jälkeen 4-2 johtoon, mutta Sport osoitti taistelijan tahtoaan nousemalla kolmannessa erässä tasoihin ja peli venyi lopulta rankkareihin saakka. Niissä ratkaisuosuman iski nuori slovakkihyökkääjä Michal Kristof. Illan sankarit olivat hattutempun pyssyttänyt Lassi Kokkala ja maalillaan loistanut Joonas Kuusela.
 
Sport ja HCK ovat kohdanneet tällä kaudella vasta kertaalleen, jolloin HCK oli Keravalla parempi rankkareilla lukemin 3-2. HCK vahvistui tälle kaudelle kovilla pelimanneilla ja HIFK -yhteistyö tuo lisäksi apuja yksittäisiin peleihin. Nimet Roope Ranta, Vesa Kulmala, Kristian Ruisma ja Aleksis Ahlqvist takaavat laadun. Vielä kun reilu viikko sitten joukkueeseen liittyi vahvan liigakokemuksen omaava Joni Töykkälä, voidaan sarjan mustan hevosen viitta heittää suosiolla Keravalle. Varsinkin ylivoimalle joukkueella on heittää hurja määrä taitoa kentälle. Mielenkiintoinen lisä illan peliin on ex-sportilaiset, joita löytyy kokoonpanosta neljä kappaletta.
 
Sport lähtee viikkoon sarjakärjessä ja sen päänahka on haluttua tavaraa joka ottelussa. Asenne täytyy olla tapissa jos voittoja halutaan. Sairastupa sai myös täytettä ainakin Nico Aaltosen ja Jani Kiviniemen muodossa, joten puolustaja Kai Lehtinen nähtäneen jälleen sentterin tontilla. Nyt tarvitaan jälleen yleisön täysi tuki, jotta saadaan kotka liitoon!
 
SEURAA NÄITÄ!
 
SPORT #10 UITTO Antti
Kapteeni Uitto näyttää pelaamisellaan esimerkkiä illasta toiseen. Asenne on aina sata, oli sitten vastassa Jukurit tai K-Vantaa. Pelaa erittäin uhrautuvaa peliä ja ylivoiman maskimiehenä omaa luokkaansa. Osallistuu välillä aktiivisesti myös hyökkäyspelaamiseen. Niitit on painavia ja osuu hyvällä prosentilla kohteeseen.
 
SPORT #12 LAAKSONEN Jere
Toinen joukkueen asennepäälliköistä. Oli ehdottomasti joukkueen parhaimmistoa kolmessa viime kotiottelussa. Tekee armottomasti töitä ja jalka liikkuu hyvin. Repii, riistää, raataa ja tarvittaessa myös ratkoo. Pelannee keskiviikkona laiturina Michal Kristofin ja Marko Luomalan ketjussa.
 
HCK #11 RANTA Roope
Yksi koko sarjan taitavimmista hyökkääjistä oli isossa roolissa keväällä kun Jokipojat tiputti Sportin jatkosta. Kesällä Rannan tie vei Keravalle ja odotukset miehen kohdalla ovat korkealla tänäkin vuonna. Nihkeän alun jälkeen on alannut saamaan juonesta kiinni ja pisteitä tulee tasaiseen tahtiin.
 
HCK #26 TÖYKKÄLÄ Joni
HCK kiinnitti pari viikkoa sitten kovanluokan sentterin, kun lähes viidensadan liigapelin kokemuksella HCK-paidan puki päälleen Joni Töykkälä. Mestaruusvuonna HIFK:ssa 2010-11 mies toimi varakapteenina. Erittäin hyvä kahden suunnan sentteri, joka olisi kelvannut varmasti jokaiselle Mestisjoukkueelle.

Otteluennakon kaikilla mausteilla löydät täältä!

 

Teksti Taneli Jokela