Edessä viimeiset harjoitusottelut - tänään Lukko Vaasan Sähkö Areenalla

Liigakausi 2024-25 on jo ovella, sillä kiekko tippuu runkosarjan ensimmäisen ottelun merkeissä jäähän tiistaina 10.9. Sitä ennen Vaasan Sport pelaa vielä kaksi harjoituspeliä, joista ensimmäinen on tänään keskiviikkona kotihallissa Vaasan Sähkö Areenalla.


Vastustajaksi kello 18:30 alkavaan otteluun saapuu Rauman Lukko. Viime kaudella runkosarjassa kahdeksanneksi tullut ja ensimmäisellä kierroksella pudotuspeleissä TPS:lle tippunut Lukko tähtää sarjan kärkisijoille. Odotuksille on katetta, sillä joukkue on hyvin säilyttänyt terävimmän kärkensä ja vahvistuksia on hankittu joka sektorille. Maalille uutena miehenä on hankittu AHL-kokemustakin omaava John Lethemon (USA). AHL:stä Raumalle on saapunut myös KalPasta tuttu puolustaja Kim Nousiainen ja hyökkäyksen uusia nimiä ovat muun muassa Partick Khodoren (USA), lähes 150 NHL-pelin Karson Kuhlman sekä Chicago Blackhawksista lainalle saatu Antti Saarela. Treenipeleissä Tomi Lämsän suojatit ovat voittaneet viidestä täyspitkästä pelistään kolme. Viime viikolla joukkue leireili Sveitsissä kohdaten niin sveitsiläisiä kuin slovakialaisia vastustajia.

Sportin harjoitusottelukausi on ollut mollivoittoinen – viidestä pelistä saldona on viisi tappiota. Ruotsin reissun jälkeen Sport kohtasi viime viikolla Ässät (1-5) sekä JYPin (1-2), joten nyt lähdetään hakemaan ensimmäistä voittoa. Joukkueen pelikuviot hakevat vielä uomiaan ja varsinkin otteluiden avauserät ovat olleet hankalia. Uusien systeemien sisäänajo ottaa varmasti oman aikansa, mutta voitto ennen sarja-avausta tekisi varmasti hyvää koko projektille. Keskiviikon pelin jälkeen kotkapaidat matkaavat vielä torstaiksi Poriin, jossa haetaan revanssia viime viikon Ässät-tappiolle.

Tule paikan päälle tai katso ottelu solidsportilta

Otteluliput ennakkoon lippu.fissä. Ovilipunmyynti aukeaa tunti ennen ottelun alkua. Ottelu näytetään myös SolidSportissa.


TOimi näin jos mobiilikausikorttisi ei näy sovelluksessa

Mobiilikausikorttien tietojen siirtymisessä sovellukseen on ollut häiriöitä Lippupisteellä ja sovelluksen ylläpitäjällä Digialla. Suurin osa korteista on saatu siirrettyä, mutta jos oma korttisi ei ole tullut näkyviin lue ohjeet alta. Jos kortti ei tule sovellukseen näkyviin ennen illan ottelua, kausikorttilaisena pääset otteluun lipunmyynnin kautta nimelläsi.

Pahoittelemme viasta aiheutuvaa ylimääräistä vaivaa.


kausikortti ei näy - tarkista ainakin nämä

1. Oikea puhelinnumero. Jos puhelinnumerosi on vaihtunut kausikortin ostamisen jälkeen, ilmoitathan uuden numerosi meille.

2. Kirjaudu sovelluksesta ulos ja uudelleen sisään. Tämä päivittää kausikorttitiedot uudelleen sovellukseen.

3. Poista sovellus ja asenna se uudelleen sovelluskaupastasi.

4. Jos edellä mainitut keinot eivät auta, voit olla yhteydessä viivi.kosonen@vaasansport.fi. Välitämme korttisi tiedot eteenpäin Digialle tarkasteluun.