CCM Tacks ja –Resistance mallistoa käytössä

Sport on yksi niistä joukkueista, joka sai käyttöönsä Reebok-CCM Hockeyltä legendaarisia, paluun tekeviä CCM Tacks –mailoja. Uutta CCM Tacks –mailoja käyttää tällä hetkellä Mika Kujanpää, Mika Halava ja Mikael Aaltonen. CCM Resistance –uutuuskypärää päässään pitävät Samuli Kivimäki sekä Eetu Heikkinen.

-Ensi kauden valmistelut ovat jo pitkällä. Meille 2014 on tärkeä vuosi, kun tuomme legendaarisen CCM Tacks luistimen ja mailan takaisin mallistoomme. Halusimme, että Sport sai ensimmäisten joukossa käyttöönsä Tacks –mailoja. Kyseessä on kevyt ja tasapainoinen maila, jonka uusi laparakenne tekee lavasta erityisen jäykän. Hienoa nähdä, että esimerkiksi Mika Kujanpäällä peli on kulkenut erinomaisesti Tacks –mailan kanssa, kertoo Jari Lamminaho Reebok-CCM Hockey Oy:stä.

 

 

Eiköhän rupea kiekko uppoamaan maalin perukoille nyt, heittää Aaltonen

-Todella hyvän oloinen maila on! Eroavaisuutta vanhaan CL-500 millä pelasin aikaisemmin on aika paljon. Lapa on jäykempi ja maila taipuu erikohdasta. itse olen ainakin tykännyt tähän asti. Tämä uusi malli on lähempänä Reebokin mallia. Muotoilu on myös parempi kuin CL- malleissa, kertoo mailakokemuksesta Mikael Aaltonen.

 

 

Myös Halava on ollut tyytyväinen uuteen mailaan.

-Olen kyllä ollut tyytyväinen uuteen mailaan, sopii minulle hyvin!, toteaa puolestaan Mika Halava

 

 

Kujanpaan mielestä myös maila on hyvä.

Mika Kujanpää on myös tyytyväinen: Mielestä hyvä maila. Paljon jämäkämpi ja muutenkin parempi kuin se CS 400 millä aikaisemmin pelasin. Maila joustaa eri kohdasta kuin vanha mikä on parempi.

 

Jari Lamminho Reebok-CCM Hockeystä jatkaa: Tacks –malliston lisäksi ensi kauden iso juttu meille on uusi CCM Resistance –kypärä. Ottawan ylilopisto on ollut yhdessä meidän kanssa kehittämässä tätä tuotetta, jossa on uudentyyppinen vaimennus. Kaikkien yhteinen tahtotila on tietysti, että voimme mahdollisimman hyvin ennaltaehkäistä päävammoja jääkiekossa. Resistance kypärät voi nähdä superkaudet pelanneiden Samuli Kivimäen ja Eetu Heikkisen päässä. Vaasalaisjuniorit pääsevät ostamaan omat Tacks luistimensa, mailansa sekä Resistance kypäränsä jo kesällä Sportia Wasasportista.

 

 

Samuli Kivimäki on tyytyväinen kypärään.

 

-Onhan se hyvä kypärä. Suojat kypärän sisällä on tosi hyvät ja ne on vissiin suunniteltu niin, et ne vähentäisi huomattavasti aivotärähdyksiä mikä on tietysti hyvä juttu. Tietysti se on aika kevyt kypärä ja sekin on plussaa. Olen ollut ihan tyytyväinen kypärään. Se istuu hyvin ja on muutenkin aika huomaamaton. Se on hyvä asia varsinkin peleissä, ei tarvitse koko ajan säädellä kypärää!, kertoo tuntemuksia Samuli Kivimäki uudesta kypärästä

 

 

Pahaa sanottavaa kypärästä ei ole Heikkiselläkään

Eetu Heikkinen toteaa lyhyesti ja ytimekkäästi: Parhaiten päähän istuva kypärä mitä olen koskaan käyttänyt eli ei voi olla kuin tyytyväinen!

 

 

 

 

 

Teksti: Hapa Bragge ja Taneli Jokela

Kuvat: Maria Sundelin