Kuva: Apollo Photo / Samppa Toivonen

Otteluinfo: Sport-Kärpät 10.9.

Uudistunut Vaasan Sport kohtaa sarja-avauksessa Oulun Kärpät.

Liigan 50 v. juhlakausi alkaa Sportin osalta tänään tiistaina kotiottelulla Oulun Kärppiä vastaan. Sport pääsee heti ensimmäisessä ottelussa mittaamaan oman tasonsa, kun vastaan luistelee yksi sarjan isoimmista ennakkosuosikeista.

Vaasan Sport lähtee kauteen uudessa komennossa, kun päävalmentajaksi valittiin kaksi viime kautta kakkosvalmentajana toiminut Juuso Hahl. Pelisysteemi on kokenut kesän aikana päivityksiä ja muutoksia. Niiden sisäänajoa tehtiin harjoituspelikaudella ja viimeisissä kahdessa ottelussa pelaaminen näytti jo varsin hyvältä. Aikaisempaa vahvemmin pyritään pitämään kiekkokontrollia itsellä ja sitä kautta hyökkäämään sekä puolustamaan.

Oulussa on totuttu menestykseen ja se on muutaman vuoden ajan kiertänyt Kärppiä. Kesken viime kauden puikkohin hypänneelle Ville Mäntymaalle on kasattu sellainen rosteri, jolla odotetaan jopa päätyyn asti menoa.


Seuraa näitä pelaajia


Otso Rantakari, Vaasan Sport

Viime kaudella Saksan DEL-Ligassa pelannut hyökkääväpuolustaja tekee tänään ensi esiintymisensä Sportin pelipaidassa. Rantakarilla on merkittävä rooli Sportin ylivoimapelaamisessa.


Ben Tardif, Oulun Kärpät

Viime kaudella Liigaan tullut kanadalainen hyökkääjä oli KooKoon paras pistemies tehoin 15 + 35 pistettä. Nopealta ja taitavalta hyökkääjältä odotetaan tälläkin kaudella tehopisteitä.


Pelin infot

  • Sport – Kärpät 18:30, Vaasan Sähkö Areena. Ovet aukeavat 17:30.
  • Otteluisäntä VILPE
  • Liput 20 € istumaan, 10 € seisomaan, Liput tästä!
  • Matsibuffa tarjoilee kiekkokansaa ennen ottelua Olvi-Pubissa. Tarjolla maukas kiekkopäivällinen! Matsibuffa poikkeuksellisesti myynnissä tänään vain hallilla.
  • Perheen pienempiä viihdyttää Sport Shopia vastapäätä Redilandia. Alueella lapsille aktiviteettejä.
  • Lataa puhelimeesi Sport applikaatio ja pääset osallistumaan Närpiön Vihanneksen Matchens Spelare – äänestykseen. Äänestäjien kesken arvotaan Sport lahjatuote!
  • Uuden joukkueen esittely alkaa 17:20. Saavu ajoissa hallille!

Biorexin ennakkohaastattelussa valtteri hietanen

Välttääksesi pysäköintijonot ja maksimoidaksesi jäähallin palveluiden käyttämisen, olemme järjestäneet kuljetuksen runkosarjan kotiotteluihin.

Lue lisää

TOimi näin jos mobiilikausikorttisi ei näy sovelluksessa


Mobiilikausikorttien tietojen siirtymisessä sovellukseen on ollut häiriöitä Lippupisteellä ja sovelluksen ylläpitäjällä Digialla. Suurin osa korteista on saatu siirrettyä, mutta jos oma korttisi ei ole tullut näkyviin lue ohjeet alta. Jos kortti ei tule sovellukseen näkyviin ennen illan ottelua, kausikorttilaisena pääset otteluun lipunmyynnin kautta nimelläsi.

Pahoittelemme viasta aiheutuvaa ylimääräistä vaivaa.


kausikortti ei näy - tarkista ainakin nämä

1. Oikea puhelinnumero. Jos puhelinnumerosi on vaihtunut kausikortin ostamisen jälkeen, ilmoitathan uuden numerosi meille.

2. Kirjaudu sovelluksesta ulos ja uudelleen sisään. Tämä päivittää kausikorttitiedot uudelleen sovellukseen.

3. Poista sovellus ja asenna se uudelleen sovelluskaupastasi.

4. Jos edellä mainitut keinot eivät auta, voit olla yhteydessä viivi.kosonen@vaasansport.fi. Välitämme korttisi tiedot eteenpäin Digialle tarkasteluun.