Biorexin otteluennakko: KooKoo vieraana keskiviikkona - Kymmenes kerta toden sanoo?

Pelin infot

  • Sport – KooKoo klo 18.30, Vaasan Sähkö Areena. Ovet aukeavat 17.30.
  • Liput ennakkoon lippu.fi
  • Teemana ottelussa opiskelijoiden HockeyCarneval!
  • Ottelussa viihdyttämässä cheerleaderit WasaCats!
  • Otteluisäntä Sähköpalvelu Walberg Vaasa
  • Matsibuffa tarjoilee kiekkokansaa ennen ottelua Olvi-Pubissa. Tarjolla maukas kiekkopäivällinen!
  • Lataa puhelimeesi Sport applikaatio ja pääset osallistumaan Närpiön Vihanneksen Matchens Spelare – äänestykseen. Äänestäjien kesken arvotaan Sport lahjatuote!
  • Peliin kuljettaa Matsibussi!

HUOMio b-päädyn Kausikorttilainen!

B-pääty on keskiviikon Sport-KooKoo -ottelussa K-18 anniskelualuetta. B-päädyn katsomot, jotka ovat anniskelualuetta ovat B1, B2, B3, B4 ja B6.

Kaikki alaikäiset voivat noutaa Sportin lounaalta klo 10.30-13.30 korvaavan paikan otteluun. Korvaavan paikan voi noutaa myös saapuessa otteluun ovilipunmyynnistä klo 16.30 alkaen. Täysi-ikäiset kausikorttilaiset voivat hakea korvaavan paikan näin halutessaan.


Vaasan Sportin kiekkoviikko starttaa keskiviikon kotiottelulla KooKoota vastaan. Päivän teema on HockeyCarneval, sillä opiskelijat täyttävät Vaasan Sähkö Areenan ja Liigapelin jälkeen hallilla nähdään myös opiskelijoiden FCAA-sarjan ottelu.

Erinomaisella JYP voitolla alkanut viikko kääntyi pisteiden valossa mollivoittoiseksi, sillä niin SaiPa kuin Kärpät oli maalin verran parempia viikonlopun otteluissa. Pelillisesti Sport on hyvällä tiellä ja kiekonhallinta on usein kotkapaitojen eduksi, mutta tylyyden ja tehokkuuden puute maalipaikoissa on loistanut poissaolollaan. Siihen lähdetään hakemaan muutosta keskiviikkona kotihallissa KooKoota vastaan. Oulun pelin loppukiri oli lähellä onnistua, josta varmasti ammennetaan uskoa tuleviin peleihin. Tappiosta huolimatta pelissä saatiin tärkeitä onnistumisia ja esimerkiksi Linus Andersson on nyt kahden pelin maaliputkessa. Ruotsalaishyökkääjällä on keskiviikkona varmasti lisävirtaa, sillä mies edusti KooKoota kaksi edellistä kautta.

Kouvolan KooKoo on ollut Liigataipaleen ajan erittäin haastava vastus Sportille. Peräti yhdeksän edellistä kohtaamista on päättynyt kouvolalaisten voittoon – tuo kymmenes kerta muutosta tilastoon? Edellinen voitto Kouvolasta on 16.3.2022 voittolaukauksien kautta saatu 2-3 vierasvoitto. Vaasan Sähkö Areenalla on voittoa KooKoosta juhlittu 24.9.2021. Nyt on aika kääntää kelkka.

Helppoa se ei ole, sen osoitti jo kauden ensimmäinen koitos Kouvolassa. Jouko Myrrän valmennukseen täksi kaudeksi siirtynyt KooKoo pelaa vahvaan liikkeeseen ja nopeaan kääntöpeliin perustuvaa kiekkoa, jossa on oltava koko ajan hereillä. Pienetkin henkilökohtaiset virheet ovat viime peleissä kostautuneet isolla kädellä, joten niihin ei ole varaa. KooKoon viime viikon kolme peliä tuotti lisäpistevoitot Ässistä sekä TPS:stä, lauantaina alkukauden komeetta K-Espoo haki kolme pistettä Kouvolasta lukemin 1-2. Kiekko jäähän keskiviikkona kello 18:30 – Nyt taistellaan!

Viikonloppuna Vaasan Sähkö Areenalla Juhlitaan!

Kuvaa klikkaamalla lippukaupoille!


Kuvaa klikkaamalla lippukaupoille!