Kuva: Apollo Photo / Samppa Toivonen

Biorexin otteluennakko: Raipen SaiPa perjantaisaunassa

Lippuja on myyty jo yli 4000! Saavu paikalle ajoissa ja hanki lippusi ennakkoon, näin vältät jonottamisen.


Pelin infot

  • Sport – SaiPa klo 18.30, Vaasan Sähkö Areena. Ovet aukeavat 17.30.
  • Liput ennakkoon lippu.fi
  • Teemana ottelussa ABBA!
  • Otteluisäntä Lähitapiola
  • Matsibuffa tarjoilee kiekkokansaa ennen ottelua Olvi-Pubissa. Tarjolla maukas kiekkopäivällinen!
  • Perheen pienempiä viihdyttää Sport Shopia vastapäätä Redilandia.
  • Lataa puhelimeesi Sport applikaatio ja pääset osallistumaan Närpiön Vihanneksen Matchens Spelare – äänestykseen. Äänestäjien kesken arvotaan Sport lahjatuote!
  • Peliin kuljettaa Matsibussi!


Vaasan Sportin viikon toinen kotiottelu pelataan perjantaina Vaasan Sähkö Areenalla. Vastaan asettuu pirteästi pelannut Raimo Helmisen luotsaama SaiPa Lappeenrannasta.

Sport palasi voittokantaan keskiviikkona kaataessaan kotipelissään JYPin lukemin 3-1. Tiiviisti puolustanut kotkalauma ei antanut vieraiden yllättää ja avauserän kaksi maalia siivittivät joukkueen tärkeään voittoon. Voiton tae oli varmasti maalillaan pelannut Niilo Halonen. Viime peleissä Sport sortui maaliinjohtaviin henkilökohtaisiin virheisiin, jotka oli keskiviikkona saatu hyvin karsittua pois. Myös tehokkuus maalipaikoissa oli paremmalla tasolla.

Ensimmäistä kertaa urallaan kultakypärän päähänsä saanut hyökkääjä Viljami Nieminen ei siitä hätkähtänyt, päinvastoin. Kovalla itseluottamuksella varustettu hyökkääjä osui tyylikkäästi ylivoimalla ja oli muutenkin tutun näkyvä.

SaiPa aloittanut kauden hyvin
Perjantain vastustaja SaiPa lähti kauteen haastavista lähtökohdista, sillä viime kausi oli seuralle todella raskas. Uusi valmentaja, kiekkolegenda Raimo Helminen on tuonut peli-ilon takaisin Lappeenrantaan ja SaiPa pelaa todella pirteää kiekkoa. Vahvaan liikkeeseen luottava joukkue tulee todella kovaa päälle ja sen kanssa pitää Sport-puolustuksen olla hereillä. SaiPa pyrkii myös toimittamaan kiekkoa paljon maalille ja on hanakasti ensimmäisissä kiekoissa. Keskiviikon ottelussa SaiPa otti kotonaan kolme pistettä TPS:ltä lukemin 5-4. Ex-Sport Antti Kalapudas vastasi kahdesta osumasta ja kantaa myös joukkueen kultakypärää tehoin 5+6.

Perjantaina hallissa on kauden ennätysyleisö - täysi ralli päälle heti ensimmäisistä sekunneista niin kentällä kuin katsomossa. Nyt taistellaan - kaikki mukaan!


Hanki liput The Show- Abba TRibuteen huomenna Shopilta!

Viidellä mantereella yli 2 miljoonalle ihmiselle esiintynyt THE SHOW – A Tribute to ABBA on valmistellut ABBAN 50-vuotisjuhlavuotta varten oman juhlaesityksen, joka sisältää kaikki ABBA:n suurimmat hitit. THE SHOW – Tribute to ABBA 50 Years Celebration 1974 – 2024 on livekonsertti, joka ottaa yleisön mukaansa matkalle läpi ABBAn koko historian. Tämä ainutlaatuinen show nähdään Vaasan Sähkö Areenalla ensi lauantaina!

- 17:00 VIP-ovet aukeavat

- 18:00 ovet aukeavat

- 19:00 showtime

- show sisältää 30 minuutin puoliajan