​Sport mukana lauantain Vaasa Festivaleilla

​Vaasassa on lauantaina on vuorossa kesän kohokohta myös aikuisemmallekkin festarikansalle, kun lavalle astuvat Tom Jones, Carola Häggqvist, Jean S ja Krista Sigfrids.

Vaasassa on lauantaina on vuorossa kesän kohokohta myös aikuisemmallekkin festarikansalle, kun lavalle astuu Tom Jones, Carola Häggqvist, Jean S ja Krista Sigfrids. Sport sai mahdollisuuden olla mukana tapahtuman järjestelyissä ja lauantaina tullaankin näkemään "Sporttilaisia" runsaasti alueella.

Ravintolayhtiömme pystyttää Elisa Stadionille neljä ravintolatelttaa ja tarjoaa niistä runsaan kattauksen erilaisia makuelämyksiä. Yksi teltoista keskittyy tarjoamaan korkeatasoisen liha-aterian, missä tarjolla Kotkanpesässäkin suosituksi tullut murea kokonaisena palvattu possu. Uusi yhteistyökumppanimme tuo seuraavaan telttaan pizzauunit ja teltta pyhitetään festaripizzeriaksi, tarjoten todella maukkaita pizzavaihtoehtoja. Kaksi teltoista keskittyy pienemmän nälän taltuttajaan. Niistä löydät herkulliset pitaleivät erillaisilla täytteillä, mehukkaan maalaispyttipannun, hot dogeja ja grillimakkaroita unohtamatta. Tietenkin juotavat; kahvit, limsat ja vedet löydät myös meidän teltoista. Kaiken helteiseen kesäpäivään kruunaa tietenkin jäätelö. Sportin naisjoukkue on tarjoilemassa alueella monenkin makuisia kylmiä herkkuja.

Teltoissa on mukana Juniorsportin väkeä yhdessä keittiöhenkilökuntamme kanssa hoitamassa tarjoilua. Ostamalla teltoistamme tuet siis myös alueemme juniorijääkiekkoilua.

Myös järjestyksenvalvojina tapaat monia tutuuja kasvoja jäähallilta. Sportin ottelutyöntekijät ovat takaamassa alueen turvallisuutta yhdessä muiden järjestyksenvalvojien kanssa. Voit alueella törmätä myös kesälomiaan lopetteleviin pelaajiimme.

Lähde siis viettämään ikimuistoinen festaripäivä yhdessä meidän kanssa. Aurinkoa, hyvää seuraa ja musiikkia, sekä herkullisia makuelämyksiä on tarjolla jo klo 15:00 porttien auetessa ja riemua jatkuu aina puolenyön yli.

Tarkista heti festivaalin kotisivulta lippujen hinnat, saatat löytää mielenkiintoisia tarjouksia!