Aitiot Vaasan Sähkö Areenalla

Aitiot tarjoavat ainutlaatuisen kiekkoelämyksen. Pääset seuraamaan ottelua hallin parhailta paikoilta omassa seurassa ja samalla nauttimaan hyvästä ruoasta!Vaasan Sähkö Areena tarjoaa kahdeksan aitiota huippupaikoilla C-puolen katsomon yläosassa. Täältä seuraat Sportin Liiga-ottelut omasta areenaolohuoneestasi.

Aitioiden koko on n. 20 m2 mikä soveltuu hyvin 10-12 henkilölle. Aitioissa on moderni ja tyylikäs sisustus ja oma WC. Aitioissa 2-7 on aitioon kuuluvia areenaistuimia aition ulkopuolella.

Areenan suurin 35 hengen aitio Legends Lounge sijaitsee 3. kerroksessa huippupaikassa: areenan kulmassa, heti fanikatsomon yläpuolella. Tässä aitiossa pääset kokemaan Sportin fanikulttuuria lähietäisyydeltä, mutta omassa rauhassa.

Vaasan Sport vastaa aitiotarjoilusta ja aitiohenkilökunta palvelee aitiovieraita koko tapahtuman ajan. Aitioissa on käytettävissä täytetty baarikaappi.

Kolmannen kerroksen ravintolamaailman yhteydessä oleva noin 100 hengen Ilkka Club on myös mahdollista varata suurempiin yksityistilaisuuksiin ja kokouksiin. Tässä ravintolatilassa on oma sisäänkäynti, naulakko, baari ja WC-tilat. Clubista suora näkymä areenalle ja kulku omaan VIP-katsomoon.

Aitioiden 1-8 vieraat saapuvat aitioihin pääsisäänkäynnin 'Aitiot' kaistan kautta. Sisäänkäynti aukeaa 1,5 tuntia ennen otteluna alkua. Henkilökunta ohjeistaa aitioihin. Legends Lounge ja Ilkka Club vieraat saapuvat Ilkka Lounge -sisäänkäynnin kautta.

Huomioithan, että aitioihin 1-8 ei ole esteetöntä kulkua.

Playoffs-otteluissa hinnat vaihtelevat ottelukohtaisesti.
​​​​​​​Olethan yhteydessä meihin mitä pikemmin varmistaaksesi itsellesi paikan ja parhaan tarjouksen!


yhteystiedot

Petri FahlerPekka Keko


Myyntijohtaja
petri.fahler@vaasansport.fi
+358509942875

Yritysmyynti
pekka.keko@vaasansport.fi
+358400260082


Jätä Yhteydenottopyyntö