ABBA tribute show i oktober på Vasa Elektriska Arena!


THE SHOW - A Tribute to ABBA, som har uppträtt för mer än 2 miljoner människor på fem kontinenter, har förberett en speciell hyllningsshow för ABBA:s 50-årsjubileum med alla ABBA:s största hits. THE SHOW - A Tribute to ABBA 50 Years Celebration 1974 - 2024 är en livekonsert som tar publiken med på en resa genom ABBAs hela historia. Resan börjar med ABBA:s Eurovision-seger och slutar 1982, då bandet avslutade sin karriär.

I centrum för THE SHOW står de svenska sångerskorna Katja Nord och Camilla Dahlin, som inte bara ser ut som sina idoler Frida och Agnetha, utan också låter som dem. Katja Nord och Camilla Dahlin har varit involverade i det ambitiösa projektet sedan starten.

För musiken i ABBA-showen står det svenska bandet Waterloo, som i samband med jubileet har fått sällskap av ABBA-originalmusikern Lasse Johnsson (gitarr). Johnsson medverkar på ABBAs senaste album Voyage och har även arbetat med två ABBA-musikaler (Chess och Mamma Mia) tillsammans med Björn och Benny. Musiken kommer återigen att få nya dimensioner med den hyllade London Symphonic Rock Orchestra och den brittiske chefsdirigenten Matthew Freeman. Freeman har tidigare framträtt med bl.a. Elvis Costello, Robbie Williams och Sir Cliff Richard.


MAMMA MIA VIP

Ta din konsertkväll till nästa nivå med Mamma Mia VIP! I VIP-paketet ingår en lounge på 3:e våningen med bästa utsikten över scenen. VIP-loungen har egen bar och toaletter under hela kvällen. Loungen har också tillgång till plattformen. Före konserten serveras en buffé i grekisk stil som går i linje med kvällens tema.


Mamma mia menu

Horiatiki sallad, Htipiti (grekisk peppardipp), tzatziki, pitabröd

Kyckling med citron och oliver, grekisk orzo-pasta, gemista (fyllda grönsaker)

Filokoppar med bär