Närpiön Vihannes jatkaa Sportin pääyhteistyökumppanina kaudella 2024-25


Vaasan Sport ja Närpiön Vihannes ovat solmineet vuoden mittaisen pääyhteistyökumppanisopimuksen. Sopimus on jatkoa jo entuudestaan pitkäjänteiselle yhteistyölle. Yhteistyösopimus on Vaasan Sportille erittäin merkittävä ja Sport on tyytyväinen voidessaan jatkaa kumppanuuttaan merkittävän pohjanmaalaisen toimijan kanssa.


Vaasa Sport och Andelslaget Närpes Grönsaker har undertecknat ett ettårigt huvudpartnerskapsavtal. Avtalet är en fortsättning på ett redan långvarigt partnerskap. Samarbetsavtalet är mycket betydelsefullt för Vaasa Sport och Sport är glada över att fortsätta sitt partnerskap med en stor aktör från Österbotten.


Närpiön Vihannes haluaa olla edistämässä pohjanmaalaista urheilua

-Urheilun edistäminen sen kaikilla tasoilla on meille kunnia-asia. Jo tuotteillamme edistämme terveiden elintapojen noudattamista, ja urheilu liittyy siihen vahvasti kaikissa muodoissaan, Närpiön Vihanneksen markkinointi- ja myyntijohtaja Jonas Lundström toteaa.


yhteistyötä Sportin kanssa erittäin merkityksellistä

-Yhteistyö Vaasan Sportin kanssa on meille hyvin merkityksellinen ja seisomme ylpeästi Kotkapaitojen rinnalla niin myötä- kuin vastoinkäymisissä myös ensi kaudella. Tämä on meille äärimmäisen merkittävä yhteistyökuvio, jota olemme vuosi vuodelta yhteistyössä kehittäneet. Yhteistyön kautta saamme niin paikallista kuin kansallista näkyvyyttä. Lisäksi yhteiset arvomaailmamme kohtaavat todella hienosti. Edustusjoukkueen lisäksi olemme myös äärimmäisen ylpeitä ja iloisia työstä, jota Vaasan Sport tekee junioritoiminnan eteen. Lapset ja nuoret ovat tulevaisuutemme ja heistä me Närpiön Vihanneksellakin haluamme pitää huolen mahdollistamalla heille terveelliset ruokailuhetket sekä liikuntaa jääkiekon muodossa, Lundström korostaa.