Tervetuloa Sportin kausikorttilaiseksi

Sportin runkosarjan 2024-2025 kausikortit ovat nyt myynnissä! Tältä sivulta löydät ohjeet, kuinka lunastat itsellesi kausikortin Vaasan Sähkö Areenalle.

Kausikortilla vältät jonottamisen ja palvelumaksut lippujonoissa sekä sinulla on aina oma vakiopaikka otteluissa Vaasan Sähkö Areenalla. Kausikorttilaisena saat myös merkittäviä etuja Sportin sekä Sportin yhteistyökumppaneiden palveluista. Katso edut tästä!

Kaikkien 8.5. mennessä kausikortin lunastaneiden kesken arvotaan kahden hengen VIP-paketti tulevalle kaudelle!
Kausikorttihinnat kaudella 2024-2025

Runkosarja 2024-2025
Seisomapaikat
Hinta
Lapset 7-15 v. ja opiskelijat229,00 €
Red Army -jäsen229,00 €
Alennusryhmät *279,00 €
Aikuinen299,00 €

Siirry ostamaan seisomakausikortti!

Runkosarja 2024-2025
Istumapaikat
Hinta
Pyörätuolipaikka/INVA
Lapsi 7-15 v.249,00 €
Alennusryhmät *299,00 €
Aikuinen299,00 €
Bronze B6
Lapsi 7-15 v.224,50 €
Alennusryhmät *399,00 €
Aikuinen449,00 €
Bronze
Lapsi 7-15 v.274,50 €
Alennusryhmät *449,00 €
Aikuinen549,00 €
Silver
Lapsi 7-15 v.349,50 €
Alennusryhmät *649,00 €
Aikuinen699,00 €
Gold
Lapsi 7-15 v.424,50 €
Alennusryhmät *799,00 €
Aikuinen849,00 €
VIP
Lounge, ilman palveluja **1650,00 €
Lounge, palveluilla ***2789,00 €
Panoraama, palveluilla ****3449,00 €


Siirry kausikortin tilauslomakkeeseen tästä!

Kaikki hinnat sisältävät 10 % alv.
* Seisomakausikorttien alennusryhmät: eläkeläiset, varusmiehet.
* Istumakausikorttien alennusryhmät: eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet.
** VIP Lounge, ilman palveluja: Kausikorttiin kuuluu pääsy VIP Loungeen ja istumapaikka VIP-katsomossa
*** VIP Lounge, palveluilla: Kausikorttiin kuuluu pääsy VIP Loungeen, oma nimetty pöytäpaikka, istumapaikka VIP-katsomossa ja kaksi juomalippua ja ottelubuffet joka pelissä
**** VIP Panoraama, palveluilla: Kausikorttiin kuuluu pääsy VIP Loungeen, oma nimetty Panoraama-paikka ja kaksi juomalippua ja ottelubuffet joka pelissä


valittavissa olevat Kausikorttimallit

  • Mobiilikausikortti: tämä kausikorttityyppi toimitetaan kaikille kausikortin osatenille. Se näkyy Sportin sovelluksessa. Voit näyttää sisäänpääsyyn oikeuttavan kausikorttisi suoraan omasta mobiililaitteestasi. Ominaisuus löytyy Sport-applikaatiosta, jonka voit asentaa maksutta sovelluskaupastasi. Lue lisää mobiilikausikortista tästä.
  • Irtolippukausikortti: toimitamme jokaiseen ottelutapahtumaan erillisen ottelulipun. Irtolippuina toimitetusta kausikortista peritään 15 € lisämaksu, jokaista kausikorttia kohden.
  • Korttimallinen kausikortti: pankkikortin kokoinen muovinen kausikortti


Kausikortin kestotilaus antaa etulyöntiaseman seuraavalle kaudelle

Kestotilaus tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia tilauksesi uusimisesta, vaan se jatkuu automaattisesti aina uudelle kaudelle. Säilytät samalla oman kausikorttipaikkasi. Valitsemalla kestotilauksen sitoudut jatkuvaan tilaukseen ja korttisi laskutetaan aina automaattisesti seuraavalta kaudelta, jos et ole peruuttanut tilausta määräaikaan mennessä. Olemme yhteydessä kestotilauksen valinneisiin asiakkaisiin hyvissä ajoin seuraavan kauden laskutuksesta, käytännöistä ja hinnoista. Kestotilaajana sinulla on etulyöntiasema tulevalle kaudelle.

Jos jatkat paikkaasi myös ensi kaudella sinulle ei tulosteta uutta kausikorttia, vaan vanha kortti aktivoituu uudelleen.


Playoffs-ottelut

Kausikortit mahdollisiin playoffs-kotiotteluihin myydään erikseen ja peleihin liittyvistä käytännöistä ilmoitetaan lähempänä.Alennukset

Alennushintoihin oikeutetut ryhmät ovat lapsi 7-15 v, eläkeläinen, opiskelija, varusmies, ja Red Army -jäsen.
Alennushintoihin oikeuttavat voimassa olevat todistukset (mm. opiskelijakortti, eläkeläiskortti, Red Armyn jäsenkortti) on pyydettäessä esitettävä kausikortin oston yhteydessä. Alennuksiin oikeuttavat todistukset tulee aina esittää myös ovimiehelle ottelutapahtumaan saavuttaessa​​​​​​​.
Red Army -kausikortit vaativat voimassa olevan Red Army jäsenyyden.

Hintataulukossa on erikseen määritelty jokaisen alennusryhmän etuhinta.


K-18 Anniskelukatsomot

Kaudella 2024-2025 areenalta löytyvät anniskelukatsomot ovat B1, VIP-katsomot A3 ja A4 sekä rajattu alue seisomakatsomosta. Näihin katsomoihin pääsevät vain 18-vuotta täyttäneet.

Kauden 2024-2025 aikana joissakin ottelutapahtumissa koko B-pääty toimii anniskelualueena. Anniskelualueelle on pääsy kielletty alle 18-vuotiailta. Näissä otteluissa anniskelualueen sisään jäävät kausikorttilaiset voivat vaihtaa halutessaan paikkansa veloituksetta Sportin ennalta määrittelemään toiseen katsomonosaan.

Mikäli haluat jossain toisessa ottelussa vaihtaa paikkasi anniskelukatsomosta toiseen ei-anniskelukatsomoon, vaihto samaan tai alempaan lippukategorian paikkaan tapahtuu areenan lipunmyyntipisteessä ottelupäivänä ennen ottelun alkua. Paikanvaihdosta peritään tällöin 3,00 € palvelumaksun per lippu ja ottelu.


Kausikortit voit maksaa seuraavilla maksuvälineillä:


  • Lasku tai käteinen

  • Visa Debit, Visa Credit ja Mastercard
  • Smartum kulttuuri-liikuntasetelit & Smartum-kortti sekä Ticket Virike & Ticket Duo –kortit
  • Edenred
  • ePassi
  • Tyky-Kuntoseteli (liikuntaan ja kulttuuriin) & Tyky-Online (huomioithan, että setelissä tulee aina olla kulttuurimaininta).


Kuvia katsomoista


Areena 360° tästä!


Yhteystiedot