Ravintola Kotkanpesä

Perinteikäs klubiravintola, jossa vanhat kiekkotarinat paranevat kaudesta toiseen, sekä kokeneet ja uudet kumppanit analysoivat peliä ja jakavat kuulumisia.

Katso VIP-menu tästä


Huom! 22.2.20 Sport-JYP-ottelussa Kotkanpesän buffet
Uunilohi, Sandefjordinkastike, uuniperuna täytteellä ja höyrytetyt kasvikset


Ravintola Kotkanpesä

Perinteikäs klubiravintola, jossa vanhat kiekkotarinat paranevat kaudesta toiseen, sekä kokeneet ja uudet kumppanit analysoivat peliä ja jakavat kuulumisia. Tarjolla on maukas buffetillallinen juomineen. Ennen ottelua joukkueiden valmennustiimi kertoo lähtökohdat illan peliin.

Kotkanpesään voit hankkia koko kauden kattavan VIP-kausikortin, tai ottelukohtaisen VIP-lipun.

  • istumapaikka A/D katsomossa
  • maukas buffetruokailu
  • 3 x drinkkilippu
  • hinta 99 €/hlö

Kotkanpesän Softclub

Ravintola Kotkanpesän yhteydestä löytyy myös Softklub, Kotkanpesän parvelle rakennettu viihtyisä lisätila. Tilan voi varata myös erikseen ottelun yhteydessä. Kaikki Kotkanpesän edut ovat käytettävissänne myös Softklubissa.


Kotkanpesäsän kabinetti

Kotkanpesän kabinetti on vastikään Ravintola Kotkanpesän yhteyteen valmistunut 25 henkilön tila, jossa voi vaikkapa kokoustaa ennen ottelua omassa rauhassa. Kabinetissa on oma ruoka- ja tarjoilupisteensä, joten kokousta voi jatkaa ruokailulla ja sen jälkeen sukeltaa jäähallin huimaan lätkäfiilikseen katsomon puolella.

Ravintola Kotkanpesässä vierailevilla yrityksillä on mahdollisuus ostaa erillisiä arvoseteleitä, jotka käyvät Ravintola Kotkanpesän kioskiin. Setelit ovat 5€/7€ arvoisia. Kysy lisää varauksen yhteydessä!

  • istumapaikka A/D katsomosta
  • 25 hlö
  • maukas buffetruokailu
  • kolme drinkkilippua
  • hinta 99 €/hlö

EHDOT

Varaus
Lippujen hinta veloitetaan välittömästi varauksen jälkeen.
Peruutukset
Varausten peruutukset on tehtävä viimeistään neljä (4) arkipäivää ennen ottelupäivää. Mikäli tilaus peruutetaan alle neljä arkipäivää ennen ottelutapahtumaa, veloitamme asiakkaalta täyden hinnan.

Muutokset tilauksiin
Kotkanpesän tilauksiin voi tehdä muutoksia ilman kuluja neljä (4) arkipäivää ennen ottelupäivää. Sen jälkeen veloitus tapahtuu alkuperäisen tilauksen mukaan.

Erikoisruokavaliot
Ilmoitattehan tilausta tehdessänne myös mahdollisista erikoisruokavalioista, sillä ravintolamme toimii etukäteistilausten pohjalta, eikä valitettavasti kykene valmistamaan erikoisannoksia enää tapahtuman aikana (vähintään neljä arkipäivää ennen ottelupäivää).

Aukioloajat
Kotkanpesä avataan puolitoista tuntia ennen ottelun alkua ja suosittelemme saapumaan viimeistään tuntia ennen ottelua pahimman ruuhkan välttämiseksi.

Pidätämme oikeudet kaikkiin muutoksiin.