Tutustu Sport Deals -konseptiin!

Hyvä Vaasan Sportin juniorijoukkue,
Hyvä yhteistyökumppani,


Hockey-Team Vaasan Sport Oy. tarjoaa uuden varainhankintamahdollisuuden Vaasan Sportin Juniorit Ry:n juniorijoukkueille.


Yksinkertaisuudessaan haemme yrityksiä mukaan Sport-yhteisöömme, jotka haluavat olla mukana Sport-perheen toiminnassa ja samalla kasvattaa omaa myyntiään. Lähtemällä mukaan SPORT DEALS -konseptiin yritys pääsee kiinni koko Sportin merkittävään asiakasmassaan.

SPORT DEALS -konsepti tarjoaa yritykselle:

  • SPORT DEALS -tarra, jonka yritys laittaa esille liikkeessään
  • SPORT DEALS -kumppaniyrityksen tarjoaman edun mainitseminen vaasansport.fi/ sivulla, SPORT DEALS -osiossa
  • SPORT DEALS markkinoiminen Sportin n. 1 500 kausikorttilaiselle Sport -liigasovelluksen kautta
  • SPORT DEALS markkinoiminen n. 50 000 irtolipun ostaneelle
  • SPORT DEALS markkinoiminen 10 000 + osoitteeseen lähetetyssä uutiskirjeessä mistä linkki SPORT DEALS -osion vaasansport.fi sivulla.
  • SPORT DEALS -konseptin mainostaminen Sportin kotiotteluissa
  • SPORT DEALS -konseptin esiin nostaminen neljä kertaa kuluvan liigakauden aikana Sportin somekanavissa


SPORT DEALS -sopimus on voimassa (1.9.2023-31.8.2024) ja yritys voi päivittää tarjouksensa kerran kuukaudessa. Yhtäaikaisesti yrityksellä voi olla korkeintaan kaksi tarjousta esillä SPORT DEALS -osiossa vaasansport.fi sivulla. Tarjous julkaistaan, kun maksu on suoritettu.

SPORT DEALS -paketin hinta on 400 € + alv 24 % (496 € sis. alv), joka jaetaan puoliksi (50 % - 50 %) Vaasan Sportin ja juniorijoukkueen välillä. Yritykselle lähetetään kaksi laskua yksi Vaasan Sport Oy:ltä 200 € + alv ja yksi JuniorSport Ry:ltä 200 € + alv. Juniorijoukkue saa siis 200 € per SPORT DEAL -paketti!

SPORT DEALS -pakettiin voi halutessaan lisätä myös lippupaketin, jolloin yritykselle toimitetaan 20 kpl. istumapaikkalippuvoucheria, jotka hän voi käyttää vapaasti liigakauden runkosarjaotteluissa.

Lippupaketin lisähinta on 400 € + alv 10 % (440 € sis. alv), joka jaetaan myös tasan Vaasan Sportin ja Juniorijoukkueen välillä. Lippupakettia ei voi ostaa erikseen. Lippupaketti laskutetaan myös 50 % - 50 % periaatteella, 200 € Hockey-Team Vaasan Sport Oy. ja 200 € Vaasan Sportin Juniorti Ry. Juniorijoukkue saa siis myös 200 € per lippupaketti.

Tämä on mainio tapa paikalliselle pienyrityksille päästä osaksi Sport -yhteisöä ja tavoittaa tavoittaa mahdollisia uusia asiakkaita!

SPORT DEALS -konseptissa ei ole, kun voittajia! Yritys saa uusia asiakkaita, juniorijoukkue saa tarvittavia lisäeuroja ja Vaasan Sport voi tarjota uusia etuja asiakkailleen.


Let's make some deals!
Siirry tilaamaan SPORT DEALS -sopimus


Hockey-Team Vaasan Sport


HUOM!

Vaasan Sport pidättää oikeuden olla ottamatta vastaan SPORT DEAL -etuja, mikäli yrityksen liiketoiminta tai tarjoama etu kilpailee tai on ristiriidassa Vaasan Sportin liiketoiminnan tai olemassa olevien yhteistyösopimusten kanssa. Tällaisia esimerkkejä ovat mm. lounastarjoukset ja tietyt vaate- ja urheilumerkit.


* Uuden tarjouksen tulee olla toimitetty yhteyshenkilölle viimeistään tarjousta edeltävän kuukauden 20. päivä. Muussa tapauksessa tarjouksen päivitys siirtyy kuukaudella. Kaikki tarjoukset päivitetään jokaisen kuukauden ensimmäisenä arkipäivänä.

Vaasan Sportin Juniorit Ry. vastaa siitä, että heidän laskuttama osuus siirtyy lyhennettämästi Sopimuksessa nimetylle joukkueelle.

Juniorijoukkueen edustaja, Sport Deals sopimuksen laatija, vapautetaan kaikesta vastuusta Sport Deals yhteistyöhön liittyen. Sports Dealin toteutus on yhteistyö Hockey-Team Vaasan Sport Oy:n ja Sport Deals -kumppanin välillä.